Legyen az Ön vállalata:
az Év Családbarát Vállalata 2019-díj
nyertese, a Családbarát Vállalat 2019 cím birtokosa!
Az Év Családbarát Vállalata pályázat mára egyik fokmérője annak, mennyire áll készen a vállalat a következő évek munkaerő piaci kihívásaira. A pályázatot három kategóriában hirdetjük meg: kis-, közepes-, és nagyvállalatok számára.
PÁLYÁZOM
Együttműködő partnereink:


Az Év Családbarát Vállalata-díj 2016

Az Év Családbarát Vállalata 2016 -díjat kaptak:

Kisvállalati kategória: Webstar Csoport Kft. 

Évről-évre megújuló családbarát programjai emelkedtek ki, ahol a családot nem kizárólag női témaként kezelik. Emellett folyamatosan hozzásegítik kollégáikat, hogy megtalálják helyüket a munka, valamint a magánszféra területén.

Közepes vállalat kategória: Numil (Nutricia) Hungary Kft. 

A vezetőség azon dolgozik, hogy támogató szolgáltatásokkal tudja kísérni munkatársait különböző élethelyzetekben. Ez nemcsak a kisgyermekesekre, hanem akár idős szülőt, vagy beteg házastársat gondozó kollégákra is vonatkozik. A hozzáállás része a példátlanul sok elemet tartalmazó szülőknek szóló programjuk, a "Standing by Families", is

Nagyvállalat kategória: BT Roc Kft. 

Az atipikus foglalkoztatási formák és a kismamák ismételt munkába állásának támogatása mellett, foglalkozik a munkatársak testi és lelki egyensúlyával: szűrések és vizsgálatok rendkívül széles köre érhető el a vállalati juttatáscsomagban.

Családbarát Vállalat 2016 címet kaptak:Különdíjak:

Helló Anyu, Családbarát Város Szociális Szövetkezet
Mikrovállalkozás, ahol kimunkált stratégiai mentén épül fel a családbarát működés, a rugalmas munkaidő és a megosztott munkakör mellett, a betegség okozta munkaerőhiány előrelátó pótlásaként háttérkoordinátori rendszer működik.

Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft.
"Családbarát Műszak" komplex programjukért, mellyel termelési közegben valósítják meg a részmunkaidős, csúsztatott munkarendű munkalehetőséget, a program keretében a visszatérő kollégák mellé mentort állítanak és a kollégák szállítását is a vállalat szervezi, finanszírozza.

Videó különdíj: MOL Magyar Olaj-és Gázipari Nyrt.

Családbarát Vállalat Mentorszervezetek:
„Az Év Családbarát Vállalata” díjazottai
Galéria
és videótár
Tekintse meg az eseményeinkről készült képeket és videókat!

Családbarát Vállalat 2017 címet nyertek: