Legyen az Ön vállalata:
az Év Családbarát Vállalata 2019-díj
nyertese, a Családbarát Vállalat 2019 cím birtokosa!
Az Év Családbarát Vállalata pályázat mára egyik fokmérője annak, mennyire áll készen a vállalat a következő évek munkaerő piaci kihívásaira. A pályázatot három kategóriában hirdetjük meg: kis-, közepes-, és nagyvállalatok számára.
PÁLYÁZOM
Együttműködő partnereink:


Mentorszervezetek

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz Partnerségi Programjában olyan vállalatok vesznek részt, akik korábbi családbarát vállalat pályázatainkra jelentkeztek. Évek óta aktív kapcsolatot ápolunk ezekkel a vállalatokkal és azt tapasztaltuk, hogy vannak közöttük olyanok, akik már nem csak maguk működnek család- és emberbarát közösségként (szervezetként), hanem időt, energiát fektetnek abba, hogy ezt a szemléletet és a náluk bevált jó gyakorlatokat más vállalatokkal megosszák.

Ebben a Mozgalom támogatja őket a rendelkezésére álló eszközeivel, és ebben a „misszióban” őket természetes társainknak érezzük, ezért adományozzuk 2016 óta a Családbarát Vállalat Mentorszervezet címet.

A Családbarát Vállalat Mentorszervezet partnerségre a Mozgalom Vezetése hívja meg a vállalatot az alábbi szempontok figyelembevételével:

A Családbarát Vállalat Mentorszervezet partnerség semmilyen tagdíjhoz, vagy támogatói adományhoz nem köthető, azzal meg nem szerezhető.

A Családbarát Vállalat Mentorszervezet cím adományozásával a Mozgalom az ember- és családbarát kultúrát teremtő kiemelkedő szakmai teljesítményt és a példa értékű, felelős munkáltatói szerepvállalást ismeri el.

CSALÁDBARÁT VÁLLALAT MENTORSZERVEZET 2017 címet kaptak:

            


CSALÁDBARÁT VÁLLALAT MENTORSZERVEZET 2016 címet kaptak:

            

A Családbarát Vállalat Mentorszervezet dokumentumot megtekinthetik itt.

Családbarát Vállalat Mentorszervezetek:
„Az Év Családbarát Vállalata” díjazottai
Galéria
és videótár
Tekintse meg az eseményeinkről készült képeket és videókat!

Családbarát Vállalat 2017 címet nyertek: